Tελευταίο πριν τα ξεκαθαρίσματα

Δημοσιεύθηκε 10.5.2024
Tελευταίο πριν τα ξεκαθαρίσματα

H ΑΕΛ δίνει απόψε (19:00) στην έδρα της την τελευταία παράσταση για τη σεζόν 2023-24, απέναντι στην Καρμιώτισσα, με την ελπίδα η επόμενη χρονιά να μην εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο.

Εξάλλου, η ομάδα της Λεμεσού έμεινε για τρίτη σερί σεζόν στο β’ γκρουπ και η ανάγκη για να επιστρέψει σε πορείες με μεγαλύτερες βλέψεις, είναι μεγάλη. Προς τον σκοπό αυτό, εδώ και μέρες, μετά και την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση, έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για στελέχωση διάφορων πόστων.

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοινώθηκε χθες και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γιάννου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή και κατά πόσον θα παραμείνει ο Αλέξης Γαρπόζης ή οι γαλαζοκίτρινοι θα κοιτάξουν τις άλλες επιλογές τους για τον πάγκο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ