ΒΙΝΤΕΟ: «Καθάρισε» την Κάντιθ και περιμένει στέψη η Ρεάλ!

Δημοσιεύθηκε 4.5.2024
ΒΙΝΤΕΟ: «Καθάρισε» την Κάντιθ και περιμένει στέψη η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Κάντιθ και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Τζιρόνα για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε… Η Ρεάλ δεν φόρτσαρε, έφτασε όμως εύκολα στη νίκη 3-0 επί της Κάντιθ και πλέον περιμένει… Τι περιμένει; Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τζιρόνα με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο εάν η τελευταία στραβοπατήσει τότε θα μπορέσει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους 14 βαθμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κουρτουά να κάνει την πρώτη του εμφάνιση φέτος, άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Ντίας, ενώ ο Μπέλιγχαμ λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 2-0 στην πρώτη του επαφή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χοσέλου μετά από κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση το κατάφερε ένα λεπτό αργότερα, κάνοντας το τελικό 3-0.

Η (34η) αγωνιστική:

Παρασκευή 3/5

Χετάφε-Μπιλμπάο 0-2

(27', 51', Ινάκι Ουίλιαμς)

Σάββατο 4/5

Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας 2-0

(33’ αυτογκολ Σουάρες, 45+1 Μπέκερ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ 3-0

(51’ Ντίας, 68’ Μπέλιγχαμ, 90+4 Χοσέλου)

Τζιρόνα-Μπαρτσελόνα 19:30

Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρ. 22:00

Κυριακή 5/5

Οσασούνα-Μπέτις 15:00

Θέλτα-Βιγιαρεάλ 17:15

Βαλένθια-Αλαβές 19:30

Ράγιο Βαγιεκάνο-Αλμερία 22:00

Σεβίλλη-Γρανάδα

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ