Στην… τρίτη θα πάει ξαλαφρωμένη η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 29.4.2024
Στην… τρίτη θα πάει ξαλαφρωμένη η Ομόνοια

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί στον τελικό της 18ης Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Πάφο, έχοντας ήδη εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο, όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην τρίτη παρουσία της σε τελικό η ομάδα της Λευκωσίας θα πάει… ξαλαφρωμένη από το βάρος να μην μείνει εκτός Ευρώπης.

Στις δυο προηγούμενες χρονιές, ήταν απαραίτητο να κερδίσει τον τίτλο προκειμένου να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, πράγμα που πέτυχε κερδίζοντας Εθνικό και ΑΕΛ στους τελικούς του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

Όχι ότι περιορίζεται ο πόθος για κατάκτηση και φέτος του τίτλου, όμως πλέον οι πράσινοι έχουν το μαξιλαράκι της Ευρώπης. Εξάλλου, σηκώνοντας το τρόπαιο θα αναβαθμίσει τη θέση της, καθώς θα ξεκινήσει από το Europa League, αντί το Conference League.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ