Τρένο η Ομόνοια και με το νέο διπλό, δικαιούται να ονειρεύεται!

Δημοσιεύθηκε 14.4.2024
Τρένο η Ομόνοια και με το νέο διπλό, δικαιούται να ονειρεύεται!

Η Ομόνοια μετά το διπλό επί του Άρη και το «τυπικό» διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, πανηγύρισε ακόμη μία σπουδάια νίκη εκτός έδρας, επικρατώντας με 2-0 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία το τελευταίο διάστημα. Παραμένει στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή και στο -3 από την 2η θέση, όμως άνοιξε τη διαφορά από την 4η θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Είναι η τρίτη σερί νίκη (δύο στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο) και μάλιστα με μηδέν παθητικό και κατά μεγάλο ποσοστό, «κλειδώνει» ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ διατηρεί τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση, ήταν ανταγωνιστική, πάλεψε τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να πάρει κέρδος, όπως έπραξε με Άρη και ΑΠΟΕΛ.

Ήταν πιο απειλητική η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, μπορούσε να προηγηθεί και πιο νωρίς, κάτι που έγινε με τον Αλιούμ στο 60΄, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χαμάς έβαλε σε θέση οδηγού τους πράσινους. Ο Καμερουνέζος αντικατέστησε στο 10ο λεπτό τον Μπέζους που αποχώρησε χωλαίνοντας και στην Ομόνοια κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Στο β΄ μέρος η Ομόνοια διαχειρίστηκε άριστα τον αγώνα και στο 87΄ ο Σεμέδο με ένα ωραίο γκολ, έβαλε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

87΄ - ΓΚΟΛ για την Ομόνοια: Εξαιρετική ενέργεια από τον Σεμέδο, που «αδειάζει»τον Μαρμούκ, τελειώνοντας πρόωρα την αναμέτρηση.

77΄ - Ο Μπάκιτς έδωσε στον Σεμέδο που με το δεξί εντός περιοχής, πλάσαρε έξω.

60΄ - ΓΚΟΛ για την Ομόνοια: Ο Αλιούμ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χαμάς, βάζει σε θέση οδηγού τους πράσινους.

Ξεκίνησε το β΄ μέρος

Tέλος α΄ ημιχρόνου

45+1΄ - O Mαρμούκ σταματά στη γραμμή το τακουνάκι του Αλιούμ έπειτα από γύρισμα του Σίμιτς.

37΄ - Δεν βρίσκει καλά την μπάλα ο Σίμιτς από το ύψος του πέναλτι και έκανε φτερά μία πολύ καλή προϋπόθεση.

20΄ - Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Αλιούμ, το πλασέ του οποίου σταμάτησε με αυτοθυσία ο Αρμπολέδα.

14΄ - Έτοιμος ο Ουζόχο, μαζεύει την μπάλα στο σουτ του Παρούτη από τα αριστερά.

10΄ - Ο Σεμέδο μπήκε από αριστερά και επιχείρησε από το δεξί να βρει δίχτυα αλλά έκανε πολύ άστοχο σουτ.

5΄ - Ο Χαμάς από αριστερά έκανε σέντρα-σουτ, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να διώξει σε κόρνερ.

3΄ - Ο Γκερέρο δεν πλασάρει σωστά σε μία πολύ καλή ευκαιρία και το πλασέ του απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Ομόνοιας.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Μαρμούκ, Αντωνίου, Κορέα, Μακούν, Κορέια, Χρυσοστόμου, Τεχέρα (74΄ Τζούλιου), Γκερέρο (63΄ Περέα), Φερέιρα (46΄ Κίκο), Παρούτης (63΄ Καστέλ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Μπεζούς (10΄ Αλιούμ), Σεμέδο, Σίμιτς (73΄ Ανδρέου), Στεπίνσκι (73΄ Μπάκιτς).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 60΄ Αλιούμ, 87΄ Σεμέδο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 63΄ Μακούν, 82΄ Μαρμούκ, 86΄ Αντωνίου /60΄ Αλιούμ, 87΄ Σεμέδο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μενέλαος Αντωνίου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Iβάν Πεζούτο

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ