Διεκδικεί το τρόπαιο της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 14.4.2024
Διεκδικεί το τρόπαιο της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ

Ιστορία γράφει η Payabl. EKA ΑΕΛ στην επιστροφή της στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στη Βαλκανική Λίγκα, με την ομάδα της Λεμεσού να διεκδικεί το βράδυ της Κυριακής (14/04) τον τίτλο απέναντι στην Πρίστινα.

O τελικός του Final-4 της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» με ώρα έναρξης στις 20:30.

Η ομάδα από το Κόσοβο είναι η μοναδική την οποία οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν κέρδισαν στη διαδρομή τους προς τον τελικό της διοργάνωσης, και ευελπιστούν η τρίτη να είναι και… φαρμακερή για να σηκώσουν το τρόπαιο, με τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Η πορεία προς τον τελικό

Η Πρίστινα κέρδισε και τους δυο αγώνες απέναντι στην Payabl. EKA ΑΕΛ στους ομίλους (67-70, 86-71), ενώ γενικότερα στη φάση των ομίλων κατέγραψε έξι νίκες και δυο ήττες, ενώ η που είχε τερματίσει δεύτερη είχε απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Στην ημιτελική φάση η Payabl. EKA ΑΕΛ επικράτησε με 99-94 της Πέτζια, με τον Πρίστινα να νικάει την Λόβτσεν με 89-69.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ