Ερυθρόλευκη τριάρα μέσω... VAR με την ΑΕΖ να τελειώνει το ματς με εννιά παίκτες!

Δημοσιεύθηκε 4.4.2024
Ερυθρόλευκη τριάρα μέσω... VAR με την ΑΕΖ να τελειώνει το ματς με εννιά παίκτες!

Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ του β΄ γκρουπ που έβαλε φρένο στον κατήφορο των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη (11 Φεβρουαρίου η τελευταία), πανηγύρισε στο «Αμμόχωστος» ως τυπικά φιλοξενούμενη από την ΑΕΖ (0-3).

Ο Ντούρμισαϊ στο 21ο και 75ο λεπτό δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, σε παραβάσεις που υποδείχθηκαν από το VAR (Ροβέρτος Κώστα) και μάλιστα ακολούθως δόθηκαν και κόκκινες κάρτες σε παίκτες της ΑΕΖ από τον Φελλά. Πρώτα αποβλήθηκε απευθείας ο Μπέκερ (20΄) στη φάση που δόθηκε η πρώτη παράβαση πέναλτι ενώ στο 74΄ τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σαμπό για μαρκάρισμα πάνω στον Μιγκελίτο. Στο 79΄ ο Γιάνγκα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η 11η φετινή νίκη έφερε και βαθμολογικό ανέβασμα για τους ερυθρόλευκους που προσπέρασαν τον Εθνικό και βρίσκονται στη 3η θέση του β΄ γκρουπ (41 βαθμούς) μαζί με την ΑΕΛ ενώ για την ΑΕΖ η νέα ήττα (20ή), την κράτησε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και απέμεινε μονάχα ο μαθηματικός υποβιβασμός.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Χριστοφή (55΄ Σαρφό), Αντωνίου, Χρίστου,, Σάμπο, Σάντος (76΄ Ιωσηφίδης), Κάστρο (46΄ Χατζηβασίλης), Σιφναίος (20΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Σλόγκαρ, Ντιγκινί (76΄ Ματόνγκο).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Λέουκο, Ντάτκοβιτς, Βίκτωρος, Χριστοδούλου (46΄ Koνατέ), Μιγκελίτο, Κουζμάνοβιτς (46΄ Φράγκος), Μπεχαράνο (76΄ Σπυριδάκης), Φερνάντες (70΄ Γιάνγκα), Προκοπίου (53΄ Κονέ), Ντουρμισάι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20΄ Σάμπο, 58΄ Παστελλής / 34΄ Χριστοδούλου, 68΄ Λέουκο, 90+1΄ Ντούρμισαϊ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 21΄ Μπέκερ (απευθείας), 73΄ Σαμπό (2η)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμή Δημήτρης

VAR: Ροβέρτος Κώστα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ