«Λαρτζ ιδιοκτήτης ελληνικής ομάδας συζητά μπάσιμο σε ιστορικό κυπριακό σύλλογο»

Δημοσιεύθηκε 25.3.2024
«Λαρτζ ιδιοκτήτης ελληνικής ομάδας συζητά μπάσιμο σε ιστορικό κυπριακό σύλλογο»

Παρασκηνιακό δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας επιχειρεί να ανάψει... φωτιές υποστηρίζοντας πως ιδιοκτήτης ελληνικής ομάδας, τον οποίον χαρακτηρίζει «λαρτζ», ενδιαφέρεται για «μπάσιμο» σε ιστορική κυπριακή ομάδα.

Το sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως η πληροφορία έχει τσεκαριστεί και από νομικές ελληνοκυπριακές πηγές και ότι ο εν λόγω παράγοντας θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο της συγκεκριμένης ομάδας η οποία έχει μεγάλη οπαδική βάση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται...

«Η πληροφορία ήρθε στη στήλη από… χέρι και με την διαβάθμιση σαν “άκρως απόρρητο”. Για αυτό και στη παρούσα φάση θα αποφύγουμε… ονόματα και διευθύνσεις, παρότι η πληροφορία έχει “τσεκαριστεί” κι από νομικές (ελληνοκυπριακές) πηγές ενώ αν επιβεβαιωθεί θα… σηκώσει σκόνη ερήμου από το … Ντουμπάι!!!

Μεγαλομέτοχος/ιδιοκτήτης και πολύ λάρτζ, γνωστής ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, έχει ενδιαφερθεί και συζητάει το “μπάσιμο” του και σε ιστορικό σύλλογο της Κύπρου. Κοινώς να αποκτήσει τον έλεγχο της εν λόγω ομάδας που έχει σημαντικό αριθμό μελών αλλά και μεγάλη οπαδική βάση!

Αν συμβεί κάτι τέτοιο -μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι- εννοείται πως η ελληνική και η κυπριακή ομάδα θα γίνουν “ξαδέρφες”!! Επιπλέον πληροφορίες: η εν λόγω κυπριακή ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Και εκτός από τον Έλληνα επιχειρηματία/ιδιοκτήτη ομάδας φέρεται να υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος/ επλιδοξος αγοραστής, που δεν είναι Κύπριος. Κύπριος είναι ο… διαμεσολαβητής, αν και πηγαινοέρχεται στο νησί..»

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ