Δεν είναι εντελώς... αδιάφορο για την ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 11.3.2024
Δεν είναι εντελώς... αδιάφορο για την ΑΕΛ

Για την ΑΕΛ το σημαντικό σε αυτή τη σειρά αγώνων που είναι... αγγαρεία, είναι να βρίσκει κίνητρα ώστε να τελειώσει αξιοπρεπώς τον φετινό μαραθώνιο. Και ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Αλέξης Γαρπόζης, είναι αναγκασμένος να βρίσκει συνεχώς κίνητρα για να πείθει του παίκτες του πως, στόχος είναι η νίκη και μόνο με αυτό υπάρχει ικανοποιήση.

Έτσι λοιπόν με αυτό το σκεπτικό εκστρατεύει απόψε (19:30) στο «Αμμόχωστος» για να παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα. Και με διπλό η λεμεσιανή ομάδα θα μείνει μόνη στη 2η θέση, κρατώντας επαφή με την κορυφή του β΄ γκρουπ, που για την ώρα είναι ο στόχος που κυνηγάει. Καθαρά για λόγους πρεστίζ.

Σιγά - σιγά η τεχνική ηγεσία θα δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες των ακαδημιών, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει και θέλει να δει θέληση και διάθεση. Εκτός θα είναι ξανά οι τραυματίες Μεντόγεβιτς και Ντέγοεστ.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ