Επέστρεψε ο Παπασταύρου και είδε χαμόγελα...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 7.3.2024
Επέστρεψε ο Παπασταύρου και είδε χαμόγελα...

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας βρίσκεται στην Κύπρο και παρακολούθησε από κοντά την χθεσινή 6/3 προπόνηση της ομάδας στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Γιάννη Αναστασίου ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος επίσης θα έρθει στη Κύπρο.

Η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και τα αποτελέσματα της στην αρχή της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, ήταν αυτά που έφεραν πίσω τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στο Γέρι.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτός ήταν ένας από τους στόχους του προέδρου. Πλέον η Ομόνοια μπορεί να δουλέψει τόσο στο αγωνιστικό όσο και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν με ηρεμία.

Το μήνυμα που έστειλε ο Παπασταύρου, τόσο στον προπονητή όσο και στους ποδοσφαιριστές είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα στοχεύει σε άλλη μία νίκη και άλλο ένα... άλμα στη βαθμολογία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ