Χρυσή Μπάλα στον Τάμαρι!

Δημοσιεύθηκε 3.3.2024
Χρυσή Μπάλα στον Τάμαρι!

Παικταράς ο Τάμαρι για τα δεδομένα της Κύπρου. Και μακάρι η Μονπελιέ, με την οποία ήδη διακρίνεται, να μην είναι το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Φαίνεται πως δεν θα είναι! Αλλά να σοβαρευτούμε λίγο, ε; «Θέλει Τάμαρι για αντι-Μπαπέ η Παρί!» διαβάσαμε αυτές τις μέρες.

Βεβαίως, δεν πρόκειται για εφεύρεση των κυπριακών μίντια, καθώς όντως γράφτηκε σε Μέσα του εξωτερικού η σχετική είδηση. Και με αντίστοιχους τίτλους. Μα είναι δυνατόν ολόκληρη Παρί να αντικαταστήσει τον ακριβότερο παίκτη του κόσμου με τον Ιορδανό; Τώρα μην του δώσουν και τη Χρυσή Μπάλα!

Εδώ ο Ράσφορντ («έπαιξε» το όνομά του) και φαίνεται... λίγος για αντι-Μπαπέ, ενώ από τους επικρατέστερους είναι ο φοβερός και τρομερός Οσιμέν. Ε, όχι και ο Τάμαρι...

Ε.Γ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ