Ο Λουίς Ενρίκε διαχειρίζεται τον Μπαπέ «για το καλό της ομάδας»

Δημοσιεύθηκε 2.3.2024
Ο Λουίς Ενρίκε διαχειρίζεται τον Μπαπέ «για το καλό της ομάδας»

Η αντικατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ στο ημίχρονο του χθεσινοβραδυνού αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο (0-0) είναι «100% απόφαση του προπονητή», η οποία πάρθηκε «για το καλό της ομάδας» και όχι εξαιτίας τραυματισμού, όπως δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε. «Είναι 100% απόφαση του προπονητή. Αργά ή γρήγορα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Κιλιάν Μπαπέ, παίρνω αυτή την απόφαση για το καλό της ομάδας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Τέσσερις ημέρες πριν από τον αγώνα ρεβάνς με τη Σοσιεδάδ για τους «16» του Champions League (5/3), οι ερωτήσεις περιστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό γύρω από τη διαχείριση του Μπαπέ. Από τότε που γνωστοποίησε στους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν ότι αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι, ο διεθνής επιθετικός ήταν αναπληρωματικός κόντρα στη Ναντ και μπήκε αλλαγή στο 62΄ (2-0), αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό του αγώνα με τη Ρεν (1-1) και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο κόντρα στη Μονακό.

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι ο τρόπος που θέλω να διαχειριστώ τα πράγματα» διαβεβαίωσε ο Λουίς Ενρίκε», ενώ λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει στο Prime Video πως «είμαι αρκετό καιρό στο ποδόσφαιρο για να ξέρω ότι όλα είναι σημαντικά», στις αποφάσεις «μερικές φορές έχω δίκιο, μερικές φορές έχω άδικο», αλλά «δεν θέλω να έχω καμία διαμάχη, είναι δική μου απόφαση» για την αντικατάσταση του Μπαπέ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ