ΑΕΚ: Αμφίβολος με Λαμία ο Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε

Δημοσιεύθηκε 21.2.2024
ΑΕΚ: Αμφίβολος με Λαμία ο Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία λόγω ενοχλήσεων, όμως ο Πόνσε επέστρεψε στα Σπάτα και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Απρόοπτο στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία καθώς ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο δεν συμμετείχε στις προπόνηση με τους υπόλοιπους στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά, με την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία να είναι αμφίβολη. Βέβαια για την κορυφή της επίθεσης διαθέσιμος είναι ο Πόνσε που απουσιάζε το προηγούμενο διάστημα, καθώς είχε εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα για προσωπικό ζήτημα.

Ο Σίμος Μήτογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζει ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα μπει τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Λάζαρος Ρότα παραμένει στα "πιτς".

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ