Με τρεις επιστροφές και χωρίς τέσσερις στον «τελικό» ο Απόλλωνας

Δημοσιεύθηκε 20.2.2024
Με τρεις επιστροφές και χωρίς τέσσερις στον «τελικό» ο Απόλλωνας

Έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΛ είναι ο Απόλλωνας. Το βράδυ της Τετάρτης (21/2, 19:00) οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τη συμπολίτισσα στον μονό αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη ώστε να βρεθούν στα προημιτελικά.

Στον Απόλλωνα θέλουν πάση θυσία το εισιτήριο για την οκτάδα για να μην μείνουν από τώρα εκτός στόχων, μένοντας ζωντανοί για την κατάκτηση τροπαίου και ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Πάμπλο Ματσίν ευελπιστεί πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για τις απαιτήσεις του αγώνα και ότι θα φορέσει το καλό της κοστούμι, με σκοπό να επιβληθεί της αντιπάλου της και να πετύχει το ζητούμενο.

Ο Ισπανός προπονητής μετράει τρεις επιστροφές για τον μεγάλο αγώνα καθώς έχει ξανά στη διάθεσή του τους Σάντος, Σαγκάλ και Μάρκες, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τιμωρίας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Αντιθέτως, τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Πρόκειται για τους Πεϊμπέρνς, Σιέλβικ, Γιούρτσεβιτς και Κρμέντσικ. Ακόμη, πάντως, και να βρεθεί κάποιος εξ αυτών στην αποστολή, δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Από την άλλη, επιστρέφουν δεδομένα στην ενδεκάδα οι Χάμπος και Βαλμπουενά, οι οποίοι στο προηγούμενο ματς έπαιξαν ως αλλαγή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ