«Πιο ανθρώπινος...»

Δημοσιεύθηκε 14.2.2024
«Πιο ανθρώπινος...»

Παράπονα από τη συμπεριφορά του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου στον αγώνα με τον Οθέλλο έχουν στην Πάφο. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χάρη Θεοχάρους, στον Super Sport FM.

«Δεν θέλω να σχολιάσω. Τελείωσε ο αγώνας. Απλά σε ένα αγώνα που κύλησε ήσυχα, μπορεί σε κάποιες φάσεις ο διαιτητής να είναι πιο ανθρώπινος.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει, αυτή η… δεν ξέρω πως να τη χαρακτηρίσω, δεν θέλω να πω μια βαρετή λέξη. Να ήταν πιο ανθρώπινος. Η διαιτησία σε γενικές γραμμές ήταν καλή.

Στα πλέι οφ όλοι πρέπει να βοηθήσουμε με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπεριφορά μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ