Πήρε βαθμό από τη Μαρσέιγ με εννέα παίχτες η Μονακό

Δημοσιεύθηκε 28.1.2024
Πήρε βαθμό από τη Μαρσέιγ με εννέα παίχτες η Μονακό

Η Μονακό έπαιζε από το 11΄με παίκτη λιγότερο, ολοκλήρωσε το ματς με εννιά πολεμιστές, αλλά κράτησε έως το τέλος απέναντι στη Μαρσέιγ (2-2) και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ούτε οι κόκκινες κάρτες δεν τη λύγισαν. Τι κι αν αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 11΄και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά πολεμιστές; Οι Μονεγάσκοι δεν πέταξαν ποτέ λευκή πετσέτα, άντεξαν στην πίεση της Μαρσέιγ και διέφυγαν από το «Βελοντρόμ» με το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπεν Γιεντέρ στο 7΄, όμως η αποβολή του Μαριπάν μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ανέτρεψε τις ισορροπίες. Στο 38΄ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε για τους Μασσαλούς, όμως η Μονακό πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Αλιού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Μόλις πέντε λεπτά ωστόσο μετά την επιστροφή των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η Μαρσέιγ βρήκε ξανά το γκολ με τον Μπαλέντρι για το 2-2. Στο 86΄ήταν η σειρά του Ζακάρια να αποβληθεί για τη Μονακό, η οποία πάντως άντεξε έως το τέλος και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της Ligue 1.

Τέσσερις βαθμούς από πάνω της και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Νις, η οποία έβγαλε την υποχρέωση με νίκη 1-0 επί της Μετς. Το γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γκεσάν με πέναλτι στο 77΄, διατηρώντας την ομάδα του σε τροχιά Champions League και προσωρινά στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ