Ο διπλός λόγος που δεν έχει... δικαίωμα η Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 20.1.2024
Ο διπλός λόγος που δεν έχει... δικαίωμα η Ομόνοια

Οι παίκτες της Ομόνοιας στα δύο τελευταία ματς, στα οποία είχαν στον πάγκο τους τον νέο προπονητή, τον Νορβηγό Τσέτιλ Ρέκνταλ, παρουσιάστηκαν με μπόλικη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Και με τη Δόξα όπου επικράτησαν με 5-1 όσο και με την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα που νίκησαν με 3-0 και εξασφάλισαν την πρόκριση για την οκτάδα του κυπέλλου, απέδωσαν σχετικά αρκετά καλά.

Σαφώς και απαιτούνται βελτιώσεις όμως οι νίκες δίνουν τη δυνατότητα αυτές να γίνονται με ηρεμία. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει μιας και αύριο οι πράσινοι θα παίξουν εκτός έδρας με την ΑΕΖ (19:00). Και η Ομόνοια δεν έχει κανένα δικαίωμα για απώλειες αλλά ούτε για να υποτιμήσει την αναμέτρηση.

Άλλωστε είναι από τις ομάδες που της έκαναν ζημιά στον α΄ γύρο, μένοντας στην ισοπαλία 3-3 στο ΓΣΠ, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 89΄. Άρα απαιτείται και πάλι σοβαρότητα ώστε να μείνει σε επαφή με την κορυφή.

Ο Κουλιμπαλί δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας και έτσι ο Λανγκ θα αποτελέσει μαζί με τον Νικόλα Παναγιώτου το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κούσουλος θα πάρει ξανά φανέλα βασικού με παρτενέρ έναν εκ των Μπασιρού ή Χαραλάμπους όπως και ο Μάθιους στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Λέτσιακς θα καλύψει το αριστερό αφού είναι τραυματίας ο Σιπριάνο ενώ επιθετικά δεν αναμένεται κάποια αλλαγή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ