Αργεί κι άλλο η επιστροφή Σεμέδο και χάνει μεγάλα ματς

Δημοσιεύθηκε 19.1.2024
Αργεί κι άλλο η επιστροφή Σεμέδο και χάνει μεγάλα ματς

Πανηγυρίζει η εθνική του Γουίλι Σεμέδο, όχι και τόσο... η ομάδα του. Το Πράσινο Ακρωτήρι κέρδισε με 3-0 τη Μοζαμβίκη για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, έκανε το 2/2 στον όμιλο κι εξασφάλισε την πρόκρισή του στη φάση των 16 της διοργάνωσης, κάτι που θα καθυστερήσει την επιστροφή του 29χρονου εξτρέμ στις υποχρεώσεις της Ομόνοιας.

Αυτό σημαίνει πως ο Σεμέδο, ο οποίος αγωνίστηκε και σ' αυτό το παιχνίδι ως αλλαγή (μπήκε στο 58'), θα χάσει κι άλλα παιχνίδια της ομάδας του τα οποία μάλιστα θα είναι ντέρμπι.

Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις του Πράσινου Ακρωτηρίου στον όμιλο ολοκληρώνονται την προσεχή Δευτέρα 22 Ιανουαρίου (με αντίπαλο την Αίγυπτο) έτσι ήταν δεδομένο πως θα έχανε τον αγώνα με την ΑΕΖ (21/1) κι ίσως να προλάβαινε τον αγώνα με την Πάφο ο οποίος είναι ορισμένος στις 27/1, αναλόγως του πότε θα ενσωματωνόταν στην προετοιμασία της Ομόνοιας.

Μετά την πρόκριση της εθνικής του, πέραν του ότι θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με την Πάφο, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» στις 31/1.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Πράσινο Ακρωτήρι με τους έξι βαθμούς σφράγισε και την πρώτη θέση του ομίλου του (στους δύο βαθμούς η Αίγυπτος, από έναν έχουν Γκάνα-Μοζαμβίκη), επομένως είναι γνωστή η μέρα στην οποία θα δώσει τον αγώνα του για τη φάση των 16. Θα παίξει συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου, απέναντι σε μία από τις καλύτερες τρίτες που θα προκριθούν (αυτή του 1ου, του 3ου ή του 4ου ομίλου), εξ ου και δεν υπάρχουν πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για την Ομόνοια στις 31 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, εάν το Πράσινο Ακρωτήρι κερδίσει τον αγώνα του στη φάση των 16 και προκριθεί και στα προημιτελικά (διεξάγονται στις 2-3 Φεβρουαρίου), η Ομόνοια θα πάει χωρίς τον Σεμέδο σε ακόμη ένα ντέρμπι, αυτό με τον Απόλλωνα στις 4 Φεβρουαρίου ενώ αν η εθνική του άσου των πρασίνων βρεθεί στα ημιτελικά (7/2), ενδέχεται να χάσει και το ντέρμπι με την Ανόρθωση, αναλόγως και του πότε θα οριστεί.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ