Έπιασε «blackjack», έσπασε νέο ρεκόρ του και πάει για τρίτο ο Λοΐζου

Δημοσιεύθηκε 14.1.2024
Έπιασε «blackjack», έσπασε νέο ρεκόρ του και πάει για τρίτο ο Λοΐζου

Παρά την περίοδο ντεφορμαρίσματος που είχε περάσει και το γεγονός πως για σημαντικό διάστημα υπήρξε η δεύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης πίσω από τον Σίμιτς, ο Λοΐζος Λοΐζου έχει όλα τα φόντα να καταστήσει αυτή τη σεζόν την καλύτερη της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο 20χρονος άσος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό γκολ στη χθεσινή (13/1) ευρεία νίκη της Ομόνοιας με 5-1 επί της Δόξας στο ντεμπούτο του Τσέτιλ Ρέκνταλ στον πάγκο των πρασίνων κι έφτασε τα έξι τέρματα στην τρέχουσα περίοδο, όλα τους στο πρωτάθλημα.

Έτσι, αφότου με το 5ο του γκολ (κόντρα στην ΑΕΛ) έσπασε την κορυφαία του επίδοση σε ό,τι αφορά τα γκολ του στο πρωτάθλημα (τέσσερα τις σεζόν 2021/22 και 2022/23), μετά το χθεσινό έκτο έχει κάνει πλέον και την καλύτερη του επίδοση σε ό,τι αφορά τα γκολ στις εγχώριες διοργανώσεις (πέντε τις σεζόν 2021/22 και 2022/23).

Πλέον, ο νεαρός, ο οποίος έφτασε σε... blackjack καθώς ανέβασε το σύνολό του στα 21 τέρματα, βάζει πλώρη για να καταρρίψει το γενικότερο ρεκόρ σκοραρίσματός του που είναι τα επτά γκολ της σεζόν 2021/22 (είχε πετύχει τα δύο στην Ευρώπη).

Τα 21 γκολ του Λοΐζου:

2019/20: 1 (πρωτάθλημα)

2020/21: 2 (πρωτάθλημα)

2021/22: 7 (4 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 2 Ευρώπη)

2022/23: 5 (4 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο)

2023/24: 6 (πρωτάθλημα)

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ