Μάνατζερ Λανγκ: «Έφτασε πρόταση στην Ομόνοια» - Αισιόδοξος για μεταγραφή

Δημοσιεύθηκε 8.1.2024
Μάνατζερ Λανγκ: «Έφτασε πρόταση στην Ομόνοια» - Αισιόδοξος για μεταγραφή

Πρόταση για μεταγραφή του Άνταμ Λανγκ έχει η Ομόνοια σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόλταν Ιλές.

Ο ατζέντης του διεθνούς Ούγγρου κεντρικού αμυντικού των πρασίνων μίλησε στο nemzetisport.hu και τόνισε πως περιμένουν την απάντηση της διοίκησης του τριφυλλιού ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα είπε: «Για τον Άνταμ, το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να παίζει σε μια ομάδα τώρα πριν το Euro, να παίρνει σταθερά αγώνες σε ένα ισχυρό πρωτάθλημα ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για αυτό αναμένεται να αλλάξει χώρα και ομάδα. Ήδη έχει λάβει γραπτή προσφορά από ομάδα ισχυρότερου πρωταθλήματος. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι έτσι οι δύο ομάδες πρέπει να φτάσουν σε συμφωνία. Τώρα περιμένουμε την απάντηση της Ομόνοιας, αν την αποδεχθεί, ο Λανγκ μπορεί να πάρει μεταγραφή αυτή τη βδομάδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιλές πρόσθεσε ότι πέραν από την πιο πάνω πρόταση αναμένεται να φτάσει ακόμη μία στην Ομόνοια τις προσεχείς ημέρες κι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία και ο Λανγκ σύντομα θα πάρει μεταγραφή. Σημείωσε επίσης πως υπήρξε ενδιαφέρον κι από την Ουγγαρία όμως ο παίχτης θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ