Η απάντηση του Μπαπέ στο αν του λείπει ο Μέσι

Δημοσιεύθηκε 5.1.2024
Η απάντηση του Μπαπέ στο αν του λείπει ο Μέσι

Ο Κιλιάν Μπαπέ απάντησε με ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε αν του έλειψε να είναι συμπαίκτες με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτηρία για δύο σεζόν, στην Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας δύο διαδοχικά πρωταθλήματα. Βέβαια οι δυο τους, βρέθηκαν αντίπαλοι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Αργεντινή να επικρατεί της Γαλλίας στα πέναλτι μετά από έναν χορταστικό αγώνα.

Λίο και Κιλιάν αποχαιρέτησαν τελικώς ο ένας τον άλλον, αφού ο Μέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί και να μετακομίσει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι και όταν ο Γάλλος ρωτήθηκε αν του λείπει η συνύπαρξη με τον αρχηγό της Αργεντινής είπε στο Amazon Prime Sport: «Το να παίζω με τον Λέο Μέσι είναι σίγουρα κάτι που μου λείπει πολύ. Πάντα σου λείπει να μην παίζεις πια με τον Μέσι! Για έναν επιθετικό σαν εμένα, που του αρέσει να επιτίθεται σε ανοιχτούς χώρους, μαζί του έχεις τη βεβαιότητα ότι μπορείς να πάρεις την μπάλα. Ήταν μια πολυτέλεια που σχεδόν μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει. Από εκεί και πέρα, το να παίζεις με τον Μέσι ήταν ξεχωριστό».

Ο Μέσι σκόραρε 32 γκολ με τη φανέλα της Παρί, αλλά ποτέ δε φάνηκε πραγματικά χαρούμενος στο Παρίσι. Από την πλευρά του ο Μπαπέ έχει μπροστά του ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με το μέλλον του που δεδομένα θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες...

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ