Tα μηνύματα που έστειλε ο Μάρκοβιτς

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 29.12.2023
Tα μηνύματα που έστειλε ο Μάρκοβιτς

Ο Ντούσαν Μάρκοβιτς έδειξε πράγματα με τον Οθέλλο. Πήρε τα εύσημα και από τον προπονητή του Μαρίνο Σατσιά και από τους συμπαίκτες του και ελπίζει σε καλύτερες μέρες στο Δασάκι. Μία καλή εμφάνιση την ήθελε ο Σέρβος τερματοφύλακας για να στείλει μηνύματα αφού αμφισβητήθηκε και μάλιστα πολύ η αξία του.

Ήρθε για βασικός

Ο Μάρκοβιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι για βασικός αλλά μέσα από την πορεία όχι μόνο έχασε την θέση του αλλά πέρασε και στο περιθώριο ως τρίτος πίσω από τον Παναγή και τον Μπογκαντίνοφ, με τον Οθέλλο έστειλε μηνύματα ότι δεν είναι «τελειωμένος». Έδειξε ότι μπορεί να υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού και αυτό είναι έστω ένα θετικό που καταγράφτηκε από την ήττα από τον Οθέλλο.

Και με Σαλαμίνα

Με την Σαλαμίνα θα απουσιάζει και πάλι ο τιμωρημένος Μπογκαντίνοφ ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Παναγή που προέρχεται από τραυματισμό. Με αυτά τα δεδομένα ο Μάρκοβιτς έχει πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία του αγώνα και στον αγώνα με την Σαλαμίνα. Παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Εθνικού.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ