Ανόρθωση: Άλλος ένας με την υπογραφή Πριέτο

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.12.2023
Ανόρθωση: Άλλος ένας με την υπογραφή Πριέτο

Ο Ναμπίλ Μαρμούκ μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη ένα παράσημο του Αντόνιο Πριέτο.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης έχει προστεθεί εσχάτως στη λίστα των επιλογών του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης οι οποίες αρχικά δεν γέμιζαν το μάτι αλλά εντός γηπέδου... εξέθεσαν τις εκτιμήσεις κι αποδεικνύoνται υπερπολύτιμες μονάδες.

Xαρακτηριστικότερα παραδείγματα ήταν οι Τεχέρα (αποκτήθηκε Γενάρη), Αρμπολέδα, Γκαρθία και Καστέλ. Ποδοσφαιριστές των οποίων η απόκτηση όχι μόνο δεν ενθουσίασε αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσε μέχρι και αντιδράσεις, όμως με τον χρόνο αποδείχθηκε πως ο Πριέτο έχει εξαιρετικό... μάτι και τρομερό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές.

Στον κατάλογο μπήκε λοιπόν στα τελευταία ματς και ο Μαρμούκ, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας παίξει προηγουμένως μόνο στην πατρίδα του.

Ο 25χρονος Μαροκινός, μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στις οποίες ούτε έδειξε σπουδαία πράγματα, ούτε όμως υστέρησε, επανήλθε στην ενδεκάδα μετά το πρόβλημα υγείας του Φερέρ. Εδώ και τέσσερα ματς καταγράφει 90λεπτα (τα πρώτα τρία με παρτενέρ τον Κάργα όπου κράτησαν ισάριθμα clean sheets, στο τελευταίο με τον Κορέα) και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, οι οποίες δείχνουν παίχτη ο οποίος όχι μόνο έχει θέση στο ρόστερ της Ανόρθωσης αλλά μπορεί και να «σταθεί» ως βασικός.

Η περίπτωση Μαρμούκ δίνει ακόμη περισσότερους «πόντους» στον Πριέτο ο οποίος τόσο τον Γενάρη, όσο και το καλοκαίρι, έκανε εξαιρετικές επιλογές ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να υπάρχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, ώστε να προτρέξει η διοίκηση να τον «δέσει» μέχρι το 2027.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ