ΠΑΟΚ: Back to back MVP o Τάισον

Δημοσιεύθηκε 20.12.2023
ΠΑΟΚ: Back to back MVP o Τάισον

Ασταμάτητος ο Τάισον, ο οποίος μετά την ανάδειξή του σε MVP Οκτωβρίου κατέκτησε και το βραβείο του Νοεμβρίου, μέσα από την ψήφο των φίλων του ΠΑΟΚ.

Όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Ο Τάισον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Αστείρευτο πάθος, ενέργεια και φυσικά απαράμιλλη ποιότητα.

Τον Νοέμβριο ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι απολαυστικός. Κατέγραψε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για όλες τις άμυνες που βρήκε απέναντί του.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον MVP του μήνα ο Τάισον συγκέντρωσε το 54,16% των ψήφων και πήρε έναν ακόμα ατομικό τίτλο, τον δεύτερο συνεχόμενο του πολυτιμότερου του μήνα μετά την επιτυχία του Οκτωβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με καταλυτική παρουσία και τρία ακόμη γκολ. Τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ , που συνεχίζει ακάθεκτος να αποδίδει εξαιρετικά στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ