Ξεκίνησε την αντεπίθεση με τριάρα η Μπάγερν

Δημοσιεύθηκε 17.12.2023
Ξεκίνησε την αντεπίθεση με τριάρα η Μπάγερν

Η Μπάγερν δεν άφησε τη συντριβή από την Άιντραχτ να την επηρεάσει, επανήλθε με σοβαρή εμφάνιση και τριάρα (3-0) απέναντι στη Στουτγκάρδη και μείωσε στο -4 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Επιστροφή με φόρα για τη Μπάγερν! Οι Βαυαροί δεν άφησαν την πεντάρα από την Άιντραχτ να τους επηρεάσει και το απέδειξαν με μεγάλη νίκη επί της Στουτγκάρδης, την οποία διέλυσαν με 3-0. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2΄κι έπειτα από λάθος των Σουηβών ο Σανέ ντρίμπλαρε τον αντίπαλο κίπερ και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κέιν που έγραψε το 1-0.

Η Μπάγερν διατηρούσε ψηλά το γκάζι, έβγαλε φάσεις, αλλά βρήκε εμπόδιο το VAR στο πρώτο μέρος, το οποίο της ακύρωσε δυο γκολ των Κιμ και Μίλερ για οφσάιντ. Στο 55΄ωστόσο η τεχνολογία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν έπειτα από κεφαλιά πάσα του εξαιρετικού Κιμ, ο Κέιν σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι για να γράψει το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα μάλιστα ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός ολοκλήρωσε μια τρομερή εμφάνιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας με δυνατή κεφαλιά που κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας για το τελικό 3-0 που έστειλε τους Βαυαρούς στο -4 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν με ματς λιγότερο.

Μπάγερν (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ Μιν-τζάε, Ντέιβις (89' Κράτζιγκ), Πάβλοβιτς, Γκερέιρο, Μουσιάλα (83' Τελ), Μίλερ (83' Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ, Κέιν

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ