Και τώρα τι γίνεται;

Δημοσιεύθηκε 27.11.2023
Και τώρα τι γίνεται;

Τι γίνεται στο δεξί άκρο της επίθεσης της Ομόνοιας τώρα που ο Λοΐζου είναι... φωτιά;

Ο Σίμιτς πήγε στα «πιτς» όντας το Νο1 για το δεξί «φτερό» και θα επιστρέψει έχοντας βρει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό για τη θέση, ιδίως μετά τα όσα έκανε ο νεαρός κόντρα στον Εθνικό.

Ακόμη και το σενάριο να είναι πλέον και οι δύο... ενδεκαδάτοι με τον Κύπριο δεξιά και τον Σέρβο πίσω από τον φορ, γίνεται περίπλοκο λόγω του Αλιούμ.

Ο Καμερουνέζος τα πήγε περίφημα στη θέση «10», πλέον είναι πανέτοιμος για ενενηντάλεπτα και δεν αποκλείεται να καταστεί η πρώτη επιλογή για την εν λόγω θέση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα τρίβει τα χέρια του με την άνοδο του Λοΐζου και την ετοιμότητα του Αλιούμ που αυξάνουν τον αριθμό των πρωτοκλασάτων επιλογών για την επίθεση των πρασίνων.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ