Διπλό των κοριτσιών της ΑΕΛ στο «Κίτιον»

Δημοσιεύθηκε 13.11.2023
Διπλό των κοριτσιών της ΑΕΛ στο «Κίτιον»

Σημαντική νίκη πέτυχε μέσα στο «Κίτιον» η Robo Markets ΑΕΛ. Σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας «Μιχάλης Κρασιάς» κέρδισε τη Δευτέρα την ΑΕΚ με 1-3 σετ σε 1’53’.

Με τη νίκη τους οι Λεμεσιανές προσπέρασαν την αντίπαλό τους και ανέβηκαν στη 2η θέση.

Η Robo Markets ΑΕΛ προηγήθηκε με 0-2 σετ αφού επικράτησε στο πρώτο με 17-25 αφού προηγήθηκε με 12-18 σε 20’. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του J. Payan προηγήθηκε 13-18 και 17-23 για να επικρατήσει 18-25 σε 27’.

Η ΑΕΚ αντέδρασε στο τρίτο σετ και μείωσε σε 1-2 σετ. Η ομάδα του Μ. Πρασανάκη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 20-18 και επικράτησε 25-23 σε 27’.

Στο τέταρτο σετ έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι με την Robo Markets ΑΕΛ ν έχει το πάνω χέρι αφού προηγήθηκε 16-21 για να επικρατήσει σε 30’ 22-25 και να πάρει τη νίκη με 1-3 σετ.

ΑΕΚ (M. ΠΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Α. Χαραλάμπους, Βλάχου, Castillo, Λοίζου, B. Xαραλάμπους, Simankova – Λίμπερο 1: Popolitova, Λίμπερο 2: Αντωνίου – Αλλαγές: Τσουτσούκη, Κουκουμά.

Robo Markets ΑΕΛ (J. PAYAN): Simonia, Zvereva, Moreira, Van Sickle, Πεχλιβάνη, Σπύρου – Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Παλιομυλίτη – Αλλαγές: Dobrasinovic.

Διαιτητές: Α. Ζορλής – Α. Δανιήλ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ