Η FIBA αποδέχτηκε το αίτημα της ΑΕΚ, δεν παίζει στα Λιόσια η Χολόν

Δημοσιεύθηκε 7.11.2023
Η FIBA αποδέχτηκε το αίτημα της ΑΕΚ, δεν παίζει στα Λιόσια η Χολόν

Η απόφαση να χρησιμοποιήσει η Χάποελ Χολόν το γήπεδο της ΑΕΚ άλλαξε ύστερα από κινήσεις της διοίκησης σε συνάρτηση με την αντίδραση του κόσμου της.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ επηρεάζει και τον αθλητισμό. Οι ομάδες της χώρας έχουν φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν όπως για παράδειγμα η Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα παίξει στο Βελιγράδι.

Κάπως έτσι είχε προκύψει και η σχέση της ΑΕΚ με την Χάποελ Χολόν και η FIBA είχε ανακοινώσει πως η συγκεκριμένη ομάδα θα χρησιμοποιούσε για έδρα της το γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει δεκτό το αίτημα σε μία προσπάθεια να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, ωστόσο οι αντιδράσεις των οπαδών της διαφοροποίησαν την κατάσταση.

Η ΑΕΚ έχει σωστά προτεραιότητα τους οπαδούς της και έτσι κίνησε τις διαδικασίες για να αλλάξει η απόφαση. Κάτι που έγινε και αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει και επίσημη μορφή με ανακοίνωση της FIBA για τη νέα έδρα που θα φιλοξενεί την Χάποελ Χολόν. Η διοίκηση της ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και με τις σωστές προτεραιότητες.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ