Θρίαμβος της Μπιλμπάο στο «Θεράμικα»

Δημοσιεύθηκε 5.11.2023
Θρίαμβος της Μπιλμπάο στο «Θεράμικα»

Η ανώτερη Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέταξε την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 7ο Όμιλο του Europa League, Βιγιαρεάλ, στο «Θεράμικα» με 3-2, ενώ είχε πάρει προβάδισμα τριών γκολ από το μισάωρο.

Επιστροφή στις νίκες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία με τη Βαλένθια υπέταξαν τη Βιγαρεάλ στο «Θεράμικα» με 3-2 και ανέβηκαν στην 5η θέση της La Liga με 21 βαθμούς, στο +1 από την Μπέτις και στο -4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη 13η θέση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 7ο Όμιλο του Europa League με 12 βαθμούς.

H Βιγιαρεάλ είχε ένα εφιαλτικό μισάωρο. Μόλις στο 2' ο Νίκο Γουίλιαμς πάσαρε στον Ντε Γαλαρέτα, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και επτά λεπτά αργότερα και στο 23' ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 30' ο Ινιάκι Γουίλιαμς με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-3.

Τα Κίτρινα Υποβρύχια έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μισό του δεύτερου μέρους αλλά ήταν πια αργά. Στο 71' ο Μπαένα σημάδεψε το δοκάρι, στο 86’ ο Μορένο μείωσε το σκορ και μετά από μόλις λίγα δευτερόλεπτα ο Σορλόθ μείωσε σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα(64’ Κίκο), Αλμπιόλ, Γκάμπια(46’ Μαντί), Ρομέρο(46’ Α. Μορένο), Ακχομάχ(77’ Πασκουάλ), Καπού, Παρέχο(64’ Τέρατς), Μπαένα, Μορένο, Σέρλοθ

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ