Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε με το χαρτί του νοσηλευτή για τον Χουάνκαρ

Δημοσιεύθηκε 3.11.2023
Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε με το χαρτί του νοσηλευτή για τον Χουάνκαρ

Στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν έκαναν καμία ενέργεια για το έγγραφο που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην έφεση, καθώς από το χαρτί του νοσηλευτή δεν προκύπτει τίποτα για τον Ισπανό μπακ σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει προσκομίσει το «τριφύλλι».

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης ο Ολυμπιακός παρουσίασε το χαρτί του νοσηλευτή του «Υγεία» το βράδυ που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ μετά την κροτίδα που δέχθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ούτε έκανε ένσταση, ούτε ένιωσε πανικό, καθώς το συγκεκριμένο χαρτί σύμφωνα με το «τριφύλλι» δεν έχει καμία απολύτως αξία. Αυτό το χαρτί περιγράφει τις κινήσεις του ασθενή εντός του νοσοκομείου και τίποτα παραπάνω σε αντίθεση με όσα παρουσίασαν οι «πράσινοι» και αφορούσαν τις ιατρικές εξετάσεις του έμπειρου μπακ.

Εξετάσεις και έγγραφα που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθούν, καθώς εκτός των άλλων στην διαδικασία ήταν παρών και ο γιατρός των «ερυθρολεύκων, Χρήστος Θέος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κάποιες από τις εξετάσεις που έγιναν στον Χουάνκαρ ήταν συνδεδεμένες με αντιδράσεις του εγκεφάλου, κατά τις οποίες προφανώς και κανείς δεν μπορεί να οδηγήσει τα μηχανήματα σε εσφαλμένες διαπιστώσεις.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ