Το ιδανικότερο «γιατρικό»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.11.2023
Το ιδανικότερο «γιατρικό»

Στον Απόλλωνα αφήνουν πίσω την εντός έδρας ήττα από την Πάφος FC και βλέπουν το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο. Δεν μπορούν άλλωστε να κάνουν διαφορετικά μιας και ακολουθεί ένα εκτός έδρας ματς με μία συνδιεκδικήτρια του φετινού τίτλου, όπως είναι η Ομόνοια. Οι προπονητές υποστηρίζουν πως το καλύτερο «γιατρικό» μετά από μια βαριά ήττα είναι μια νίκη σε ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι. Και έχει αυτή την ευκαιρία λοιπόν η ομάδα της Λεμεσού στο σαββατιάτικο ματς της 10ης αγωνιστικής με την Ομόνοια. Κι αν επιτευχθεί το διπλό στη Λευκωσία, θα δώσει τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στους γαλάζιους που είδαν την κορυφή να πηγαίνει σε άλλα χέρια.

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο ΓΣΠ χωρίς τον αναμορφωτή του, τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και χωρίς τον Χάμπο Κυριάκου που αποβλήθηκε στο ματς με την Πάφο. Και ασφαλώς η απουσία του Σέρβου από τον πάγκο παίζει τον ρόλο της. Εκτός θα είναι επίσης οι Νταρίκουα λόγω τιμωρίας αλλά και οι τραυματίες Σαγκάλ και Ψύχας. Καλείται λοιπόν να διαχειριστεί τα προβλήματα και να βρει τις... απαντήσεις στις αντικειμενικές αυτές δυσκολίες. Απαντήσεις που θα είναι ικανές να τον οδηγήσουν σε ένα σπουδαίο τρίποντο από κάθε άποψη και θα επαναφέρουν τα χαμόγελα και την πίστη όλων στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Το πιο βασικό στοιχείο από το οποίο ξεκινούν τα πάντα είναι το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Στον Απόλλωνα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να στηρίξουν τον αρχηγό Χάμπο Κυριάκου, δείχνοντας πως στα δύσκολα η ενότητα είναι το κλειδί για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό μέτωπο και τα κενά που αφήνουν οι δύο βασικοί (Χάμπος και Νταρίκουα), ο Μιλόγεβιτς προορίζει τον Ντανίλο Σπόλιαριτς και τον Ανδρέα Φιλιώτη για το αρχικό σχήμα. Απλώς να σημειωθεί πως ο Ίσρα Κολ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι στη Λευκωσία. Πέρα από αυτές τις δύο διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες, με τους Βαλμπουενά και Κρμέντσικ να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ