Τα ζευγάρια στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ

Δημοσιεύθηκε 2.11.2023
Τα ζευγάρια στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ

Διαβάστε την κλήρωση των προημιτελικών του Λιγκ Καπ, όπως προέκυψαν τα ζευγάρια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων.

Έχουμε διανύει τα 2/3 του δρόμου του Λιγκ Καπ και πλέον, περνάμε στα προημιτελικά του θεσμού, με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι φυσικά, να αποτελούν τις δύο ομάδες του Big 6 που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν το τρόπαιο.

Με τη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» θα αγωνιστεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, τη στιγμή που η Τσέλσι θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για να συνεχίσει στον θεσμό.

Πορτ Βέιλ – Μίντλεσμπρο έβγαλε η κληρωτίδα, ενώ η Έβερτον θα υποδεχθεί τη Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ», φιλοδοξώντας για μία θέση στα ημιτελικά.

🚨🏆 Carabao Cup quarter finals draw:

◉ Everton vs. Fulham

◉ Chelsea vs. Newcastle

◉ Port Vale vs. Middlesbrough

◉ Liverpool vs. West Ham

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ