Χωρίς Αραούχο η ΑΕΚ με Μαρσέιγ

Δημοσιεύθηκε 24.10.2023
Χωρίς Αραούχο η ΑΕΚ με Μαρσέιγ

Δύο επιστροφές και μία σημαντική απουσία στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Μασσαλία εν συγκρίσει μ' αυτή της Τρίπολης.

Με Πόνσε και Μουκουντί, αλλά χωρίς τον αρχηγό της, Σέρχιο Αραούχο ταξιδεύει η ΑΕΚ στη Μασσαλία για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με τη Μαρσέιγ.

Οι δύο παίκτες απουσίασαν από τη «δοκιμασία» της Τρίπολης με τον Αστέρα, ωστόσο τέθηκαν στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς με τους Μασσαλούς.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο αρχηγός, Σέρχιο Αραούχο που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς της αρκαδικής πρωτεύουσας. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Μασσαλία δεν βρίσκονται, όπως αναμενόταν, οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία που πιθανώς θα λείπουν και από το ντέρμπι της Δευτέρας (30/10) με τον ΠΑΟΚ. Ενώ στα «πιτς» παραμένει και ο Ροντόλφο Πισάρο που έχει μυϊκό πρόβλημα από την περασμένη εβδομάδα.

Επίσης να σημειωθεί πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Φαν Βέερτ, Πήλιος, Ραντόνια, Ζίνι, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Λαμαράνα, αλλά και ο Πάολο Φερνάντες.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

4673946874829256 395415359 768263845311113 3143965144703989807 n

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ