Θέλει το ματς με 3-0 ο Παναθηναϊκός: «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο»

Δημοσιεύθηκε 22.10.2023
Θέλει το ματς με 3-0 ο Παναθηναϊκός: «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο»

Την εφαρμογή του κανονισμού και… μόνο αυτό ζητάει ο Παναθηναϊκός, στο ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό που έχει διακοπεί μετά από την ρίψη κροτίδας στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες των «πράσινων»!

Θυμίζουμε ότι, από την εξέλιξη αυτή, ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ακολούθως σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις…

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους», μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ