Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον προτελευταίο Αίαντα

Δημοσιεύθηκε 22.10.2023
Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον προτελευταίο Αίαντα

Ο Άγιαξ γύρισε το παιχνίδι στην έδρα της Ουτρέχτης από 2-0, όμως η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Αίαντα.

Η ελεύθερη πτώση του Άγιαξ συνεχίζεται. Η ομάδα του Στέιν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Ουτρέχτης, έκανε το 3-2, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή και επικράτησαν με 4-3. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπεσαν στην πρότελευταια θέση της Eredivisie, με πέντε βαθμούς, έχοντας όμως δυο ματς λιγότερα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44' όταν ο Φλαμίνμγκο άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής. Στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φαν ντερ Χόουρν πήρε την κεφαλιά και ο Χόρτερ απέκρουσε, όμως μετά από εξέταση του VAR φάνηκε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο 52' ο Τέιλορ με το στήθος μείωσε το σκορ και στο 55' ο Χλίνσον με πλασέ μετά από σέντρα του Σόσα ισοφάρισε. Στο 64' ο Μπρόμπεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Νοβόα και ο Μπερχβάιν με εύστοχη εκτέλεση έβαλε μπροστά τον Αίαντα.

Ο Άγιαξ μετά το ξέσπασμα του... εξαφανίστηκε ξανά και η Ουτρέχτη ισοφάρισε σε 3-3 στο 70' με πλασέ του Τόουρνστρα από το ύψος του πέναλτι. Στο 88:30 το ματς διακόπηκε για ρίψη πλαστικών ποτηριών, ο διαιτητής έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια και το ματς συνεχίστηκε μετά από 18 λεπτά. Στο 90’ ο Φράουλο με πλσέ από τα δεξιά έκανε το 4-3, με το οποίο η Ουτρέχτη ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ