Ανόρθωση: Σοβαρή για να αντιδράσει - Οι δέκα και το ερωτηματικό

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 22.10.2023
Ανόρθωση: Σοβαρή για να αντιδράσει - Οι δέκα και το ερωτηματικό

Να βγάλει αντίδραση μετά την πρώτη ήττα που δέχθηκε από τον Άρη και να επιστρέψει στα τρίποντα θέλει η Ανόρθωση στο αποψινό (22/10, 19:00) παιχνίδι με τη Δόξα στην Περιστερώνα για την 8η αγωνιστική.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν το τέταρτο διπλό τους σε ισάριθμες απόπειρες και να «πιάσουν» στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ και Άρη, στην κορυφή ή στη δεύτερη θέση (αναλόγως του αποτελέσματος του ΑΕΖ-Απόλλων).

Για να το πετύχουν θα χρειαστεί να είναι απόλυτα σοβαροί και να μην υποτιμήσουν καθόλου τον αντίπαλο παρασυρόμενοι από το γεγονός πως είναι ουραγός χωρίς βαθμό. Τέτοια παιχνίδια είναι παγίδα κι η Ανόρθωση οφείλει να παρουσιαστεί καθώς πρέπει ώστε να την αποφύγει.

Θυμίζουμε πως ο Νταβίντ Γκαγιέγο επιστρέφει στον πάγκο καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Αρμπολέδα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και θα πάρει τη θέση του Ιωάννου.

Στην άμυνα θα βρεθούν οι Ουαγκέ-Γκαρθία στα δύο άκρα και οι Κάργας-Φερέρ στο κέντρο της, ενώ στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Τιουνέ και Τεχέρα, καθώς ο Ιωάννου φαίνεται πως δεν είναι πλήρως έτοιμος. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Τσίκο-Φερέιρα και στην κορυφή, απόντος του Καστέλ, ο Γκασαμά, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο παίχτης που θα παίξει πίσω από τον φορ, εν τη απουσία του Γκερέρο. Κόντρα στον Άρη προτιμήθηκε ο Χαραλάμπους όμως πλέον ο Μουσόντα είναι πιο έτοιμος και φλερτάρει με την ενδεκάδα, ενώ επιλογή μπορεί να αποτελέσει και ο Τζούλιου, ενδεχομένως και ο Γουαρίς αν κριθεί έτοιμος.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ