Με την ίδια φιλοσοφία και χωρίς υπεροψία

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 18.10.2023
Με την ίδια φιλοσοφία και χωρίς υπεροψία

Στον Απόλλωνα πήγαν στη διακοπή ως πρωτοπόροι και εκεί θέλουν να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμη, φτάνοντας στο τέλος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περπατούν ωστόσο βήμα-βήμα και δεν παρασύρονται από την... κορυφή. Με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή συγκέντρωση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, τα πιο σημαντικά, χωρίς υπεροψία. Άλλωστε είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την 6η θέση και άρα δεν χωράει εφησυχασμός. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται πολύ καλά πως από εδώ και μπρος θα είναι πιο υπολογίσιμοι απ' ό,τι στην αρχή του πρωταθλήματος και ότι θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τεχνική ηγεσία καταστρώνει τα πλάνα της χωρίς τους Σαγκάλ και Κρμέντσικ που δεν κατάφεραν ακόμη να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους, όπως και χωρίς τον άτυχο Ψύχα που θα κάνει επέμβαση. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κέβιν Βάργκα ο οποίος ήρθε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως, δεν αναμένονται να αλλάξουν και πολλά όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ