Γουστάρει (και) κάθετα ο Αυγουστή 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 3.10.2023
Γουστάρει (και) κάθετα ο Αυγουστή 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε δύο ποιοτικά winger το καλοκαίρι από τους υπεύθυνους προγραμματισμού της Ομόνοιας. Ο Κύπριος τεχνικός ανέκαθεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα άκρα της επίθεσης. Μπορεί να είναι και ο αγαπημένος του τρόπο παιχνιδιού.

Ο Γουίλι Σεμέδο και ο Βέλικο Σίμιτς ήρθαν φέτος για να κάνουν τη διαφορά στα φτερά και η αλήθεια είναι πως η μέχρι στιγμής παρουσία τους κρίνεται θετική. Ο Αφρικανός ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενώ ο Σέρβος ήρθε αργότερα στην Κύπρο καταφέρνοντας να προσαρμοστεί σχετικά νωρίς.

Στα πλείστα παιχνίδια της Ομόνοιας φέτος, ο Αυγουστή θέλει να βλέπει τους ακραίους επιθετικούς να κάνουν παιχνίδι, να πατούν περιοχή, να πάνε στις προσωπικές μονομαχίες, να γυρίζουν την μπάλα παράλληλα και να εκτελούν. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα, η προσπάθεια γινόταν κυρίως από αριστερά με τους Σεμέδο - Μαρκίνιος και λιγότερο από δεξιά όπου κινούνταν οι Σίμιτς - Μάθιους. Ο Σεμέδο ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.

4655839526506840 jyhjuui
  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

Όχι τόσο ο Σίμιτς ο οποίος γρήγορα θα ξεχάσει το ματς της Περιστερώνας. Αυτό που είδαμε επίσης είναι την προσπάθεια του Ρομάν Μπέζους να αιφνιδιάσει τους αμυντικούς της Δόξας με κάθετο παιχνίδι. Εκεί που ο Μάκης Σεργίδης έβλεπε την μπάλα από τον κεντρικό διάδρομο, να μεταφέρεται μεμιάς στο αριστερό άκρο, ο Ουκρανός έψαχνε κάθετα τον Κακουλλή.

4655839974884732 hghtg

4655840299830622 ωωωω

To έκανε σε 2-3 περιπτώσεις χωρίς ωστόσο αντίκρισμα. Αυτό από μόνο του, δείχνει πως ο Αυγουστή - βλέποντας πως ο Μπέζους έχει αυτή την δυνατότητα - πλέον γουστάρει και κάθετα. Ο Κακουλλής είναι πιο εκρηκτικός από τον Καρίμ και ίσως αυτό το παιχνίδι να του ταιριάζει περισσότερο. Αυτό που πρέπει να δουλευτεί στις προπονήσεις είναι περισσότερο τα τελειώματα των φάσεων σε μία τέτοια επιθετική ανάπτυξη, γιατί η αλήθεια είναι πως στα wingers τα πάει περίφημα η Ομόνοια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ