Από καιρό έπρεπε να το κάνετε κύριοι της ΚΟΠ…

Δημοσιεύθηκε 20.9.2023
Από καιρό έπρεπε να το κάνετε κύριοι της ΚΟΠ…

Διαβάζω ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας έστειλε επιστολή στις ομάδες και τους είπε ουσιαστικά κλείσουν τα στόματά τους. Με αφορμή φυσικά τις τελευταίες επιθέσεις σε βάρος των διαιτητών. Μόνο που από καιρό έπρεπε να γίνει αυτό.

Πολλοί είναι αυτοί που έβγαζαν τη γλώσσα τους περίπατο για να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες. Ελπίζω να αντέξουν αλλά χλωμό το βλέπω, όσα πρόστιμα και αν τους βάλουν. Άλλωστε πως θα «δικαιολογηθούν» μετά στον κόσμο τους.

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ