Ομόνοια: «Περιμένετε» Γιάνσον για τα νεότερα με Μάριο Ηλία, Ζαχαρίου κι άλλα

Δημοσιεύθηκε 16.9.2023
Ομόνοια: «Περιμένετε» Γιάνσον για τα νεότερα με Μάριο Ηλία, Ζαχαρίου κι άλλα

Για την υπόθεση του Μάριου Ηλία και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα αναφέρθηκε ο Ανδρέας Δημητρίου, πριν από την έναρξη του αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΛ.

«Γενικά για θέματα προγραμματισμού θα πρέπει να περιμένετε 2-3 μέρες. Τη Δευτέρα θα είναι στο «Total Green» ο αθλητικός διευθυντής, Γέσπερ Γιάνσον, και εκεί θα αναφερθεί για όλα τα θέματα. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος» ανάφερε αρχικά.

Όταν ερωτήθηκε εάν μπορεί να πει εάν ενδιαφέρει ο Μάριος Ηλία και κατά πόσον υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζαχαρίου, απάντησε: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι, είναι αυτό που σας είπα προηγουμένως».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ