Το πιο βαρετό φινάλε ever και τα δύο «παραθυράκια»

Δημοσιεύθηκε 15.9.2023
Το πιο βαρετό φινάλε ever και τα δύο «παραθυράκια»

Το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως το πιο βαρετό τελευταίο βράδυ θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Κύπρο για τα τελευταία πολλά χρόνια.

Συνηθίσαμε αρκετή... δράση τα προηγούμενα χρόνια στο φινάλε των μεταγραφικών περιόδων. Υπήρξαν χρονιές με μέχρι και... διψήφιο αριθμό ανακοινώσεων! Αυτή τη φορά, η τελευταία μεταγραφή μεγάλης ομάδας, ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 17:00 κι ήταν αυτή του Κέβιν Βάργκα στον Απόλλωνα.

Νυχτερινή μεταγραφή από ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους δεν μας προέκυψε. Οι τελευταίες χρονικά ήταν ο δανεισμός του Κωνσταντίνου Παναγή από την Ομόνοια στον Εθνικό και η μεταγραφή του Κένι Ρότσα Σάντος στην ΑΕΖ.

Ούτε καν το... θρίλερ (όπως εξελίχθηκε) Μάριου Ηλία δεν ανακοινώθηκε καθώς ναι μεν οι πληροφορίες φέρουν Ομόνοια και Εθνικό να έχουν συμφωνήσει όμως όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ανακοινωθεί από βδομάδας, καθώς η μετακίνηση του Κύπριου επιθετικού θα γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Με αυτή την ευκαιρία, περνάμε στα δύο... παραθυράκια που έχουν οι ομάδες μας για να κάνουν μεταγραφές μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες μας μπορούν πλέον να πάρουν είτε δανεικό ποδοσφαιριστή από άλλη κυπριακή ομάδα, είτε άνεργο ποδοσφαιριστή, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους «κανονισμούς εγγραφών και μεταγραφών» της ΚΟΠ, «άνεργος ποδοσφαιριστής σημαίνει τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή o oποίος με τη συμπλήρωση της μεταγραφικής περιόδου είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται με οποιοδήποτε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή. Στην έννοια του άνεργου ποδοσφαιριστή δεν συμπεριλαμβάνεται ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει ήδη διενεργηθεί εγγραφή ή μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που προηγείται του αιτήματος για μεταγραφή».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ