Η Ομόνοια ανακοίνωσε το ντιλ με Εθνικό... για Παναγή

Δημοσιεύθηκε 15.9.2023
Η Ομόνοια ανακοίνωσε το ντιλ με Εθνικό... για Παναγή

Συμφωνία με τον Εθνικό αλλά... όχι για τον Μάριο Ηλία ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν επισήμως για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Παναγή στην ομάδα της Άχνας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εδώ και μέρες ήταν αναμενόμενη η πιο πάνω εξέλιξη καθώς με τον Παναγή να έχει δύσκολο έργο να πάρει χρόνο στην Ομόνοια έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο-Ουζόχο, αποφασίστηκε να δοθεί ο Κύπριος πορτιέρο στον Εθνικό.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα προκύψει και φιρμάνι για νέο ντιλ των δύο ομάδων, αυτή τη φορά για τη μεταγραφή του Ηλία στο τριφύλλι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ