Επιστρέφει ο Τσίκο, αποφασίζει ο Γκαγιέγο

Δημοσιεύθηκε 15.9.2023
Επιστρέφει ο Τσίκο, αποφασίζει ο Γκαγιέγο

Αργά απόψε (15/9) περιμένουν στην Κύπρο τον Τσίκο στην Ανόρθωση.

Ο Αγκολέζος εξτρέμ καθυστέρησε να έρθει στο νησί μας μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα καθώς όπως αναφέρουν από την ομάδα της Αμμοχώστου, μετά το φιλικό στο Ιράν δεν του επετράπη να ταξιδέψει από εκεί για την Κύπρο και χρειάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του Νταβίντ Γκαγιέγο για τον αγώνα της Κυριακής (17/9) με την Καρμιώτισσα είναι αβέβαιο. Ο προπονητής της Ανόρθωσης θα αξιολογήσει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή στην αυριανή τελευταία προπόνηση και θα πάρει την απόφασή του.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ