Χτυπάει Καμαρά ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 15.9.2023
Χτυπάει Καμαρά ο ΑΠΟΕΛ

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ο Πρωταθλητής», η οποία είναι προσκείμενη στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παρουσιαζόταν ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν κοντά σε κυπριακή ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν (μεταδόθηκαν από το ΣΠΟΡ FM) η ομάδα αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα του Πειραιά που τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι από τον Άρη, που αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Θεσσαλονίκης με το ύψος της να φθάνει τα 5.000.000 ευρώ.

Στον Άρη έμεινε για έναν χρόνο. Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης τον είχε πάρει τον Αύγουστο του 2021 υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Προηγουμένως ήταν για μία τετραετία στη Φούλαμ, από την οποία είχε δοθεί δανεικός σε δύο περιπτώσεις (Γιενί Μαλάτιασπορ, Ντιζόν), ενώ είχε παίξει προηγουμένως και σε Μονακό, Κόρτραϊκ και Αμιέν.

Οι επόμενες ώρες, καθώς μέχρι απόψε υπάρχει περιθώριο, θα φανεί εάν ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα και με ποιο καθεστώς.

Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα στην Τουρκία συνδέουν τον παίκτη με τη Σίβασπορ

4640090789091450 download

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ