Η Ομόνοια κέρδισε τη ΜΕΑΠ με δοκιμές, γκολ ενός υπό δοκιμή και επανεμφάνιση με ασίστ

Δημοσιεύθηκε 7.9.2023
Η Ομόνοια κέρδισε τη ΜΕΑΠ με δοκιμές, γκολ ενός υπό δοκιμή και επανεμφάνιση με ασίστ

Νικηφόρο με 2-0 ήταν το σημερινό (07/09) φιλικό της Ομόνοιας απέναντι στη ΜΕΑΠ στο Μακάρειο, με τους πράσινους να σημειώνουν ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν μέχρις στιγμής στα επίσημα παιχνίδια.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ψάλτη στη δράση, μετά από καιρό, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να δείχνει να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του. Μάλιστα, έδωσε και την ασίστ στον Αλιούμ στο 48’ για το 2-0. Προηγούμενως, στο 38’ είχε ανοίξει το σκορ ο Ζαχαρίου.

Η ομάδα της Λευκωσίας έπαιξε με τους Κυριακίδης (85′ Κελεπέσιης), Μάθιους (46′ Ψάλτης), Κουλιμπαλί, Λέτσιακς, Μαρκίνιος (46′ Παντελή), Κασάμα (70′ Αγγελή), Φράνσον (70′ Μιχαηλίδης), Αλιούμ (70′ Ευαγγέλου), Σίμιτς (46′ Προκοπίου), Ζαχαρίου, Καρίμ (56′ Οζλέρ).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ