Τελειώνει από τον Απόλλωνα ο Ντιγκινί

Δημοσιεύθηκε 7.9.2023
Τελειώνει από τον Απόλλωνα ο Ντιγκινί

Προκύπτει εξέλιξη με τον Νικολά Ντιγκινί στον Απόλλωνα.

Η ανάγκη για απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού αναγκάζει τους κυανόλευκους να διαγράψουν ποδοσφαιριστή από τον Κατάλογο Α' και λόγω αυτού πάρθηκε η απόφαση να τεθεί εκτός πλάνων ο Γάλλος επιθετικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντιγκινί ενημερώθηκε ήδη από την ομάδα ότι δεν υπολογίζεται κι αρχίζει το ψάξιμο για να βρει ομάδα.

Θυμίζουμε πως νοουμένου πως δεν θα εγγραφεί ο τραυματίας Χαμάς, με τον Ντιγκινί οι ξένοι/κοινοτικοί του Απόλλωνα στον Κατάλογο Α' ήταν 17 (όσοι και το όριο) και με την αποχώρηση του Γάλλου ανοίγει θέση ώστε να εγγραφεί ο επιθετικός που θα αποκτηθεί.

Σημειώνεται πως εάν εντέλει εγγραφεί ο Χαμάς, θα χρειαστεί να αποχωρήσει (για να έρθει επιθετικός) ακόμη ένας παίχτης μετά τον Ντιγκινί, με τον Χουσαΐν να εξακολουθεί να είναι υποψήφιος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ