Οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν νωρίτερα από το Έμιρεϊτς κι έμειναν να πανηγυρίζουν στο δρόμο!

Δημοσιεύθηκε 4.9.2023
Οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν νωρίτερα από το Έμιρεϊτς κι έμειναν να πανηγυρίζουν στο δρόμο!

Αποφασίζοντας πως τίποτα δεν θα μπορούσε ν' αλλάξει και προκειμένου να γλιτώσουν χρόνο και κίνηση, ορισμένοι οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν απο το “Έμιρεϊτς” με το σκορ του ντέρμπι στο 1-1. Πού νά 'ξεραν...

Έμειναν να πανηγυρίζουν έξω από το γήπεδο ακούγοντας τις ιαχές για το γκολ του Ράις και έτρεξαν προς την πλησιέστερη παμπ για να δουν τι συνέβαινε!

Είναι αυτή η μερίδα οπαδών που αποφασίζει να μην μείνει μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσει την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Για άνεση μερικών λεπτών της ώρας, αποχωρούν από τις εξέδρες με κίνδυνο να χάσουν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό φινάλε και τεράστιες συγκινήσεις. Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής.

Με το σκορ στο 1-1, ορισμένοι θεώρησαν ότι δεν θα άλλαζε πλέον κάτι κι έτσι έφυγαν από το γήπεδο. Μόνο που καθώς βρίσκονταν στο δρόμο, άκουσαν τις ιαχές, κατάλαβαν ότι κάτι καλό είχε συμβεί και άρχισαν να πανηγυρίζουν.

Μερικοί, μάλιστα, άρχισαν να περπατούν πιο γρήγορα για να φτάσουν στην πιο κοντινή παμπ ή στο σπίτι τους και να δουν όσα είχαν συμβεί!

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ