Μαχαιριά από VAR στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 31.8.2023
Μαχαιριά από VAR στον ΑΠΟΕΛ

Το VAR κατακύρωσε το γκολ της Γάνδης που είχε ακυρωθεί από τον βοηθό και έμπηξε... μαχαιριά στον ΑΠΟΕΛ!

Στο 29ο λεπτό της ρεβάνς στο ΓΣΠ και μετά από γύρισμα του Μπράουν και διώξιμο του Μπέλετς, η μπάλα κατέληξε στον Σαμουάζ ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ ακυρώθηκε από τον β' βοηθό ο οποίος ύψωσε σημαιάκι για οφσάιντ στον Μπράουν και ο διαιτητής περίμενε επιβεβαίωση από το VAR.

Ένα τρίλεπτο αργότερα (32') ο Νορβηγός Σάγκι έδειξε... γκολ καθώς ενημερώθηκε από τον Κροάτη Mπέμπεκ πως δεν υπήρχε οφσάιντ.

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον χρειάζεται τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ