Μία καλή... ευκαιρία για την Ομόνοια, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 29.8.2023
Μία καλή... ευκαιρία για την Ομόνοια, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ
Καλείται να σηκώσει κεφάλι ενόψει του «αιώνιου»

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και το στραπάτσο με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (3-3), υπήρξε έντονος αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας. Η διοίκηση ήταν στο στόχαστρο για τα μεταγραφικά, όμως και οι παίκτες των πρασίνων «τ' άκουσαν» για τα καλά.

Και μέσα από αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση που προκλήθηκε, καλούνται σε μία αναμέτρηση πολύ διαφορετική από τις άλλες, να δώσουν τις δικές τους «απαντήσεις». Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή είναι τέτοιος που μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία. Σίγουρα δεν χάθηκε τίποτα μετά από την ισοπαλία αλλά η μουρμούρα ήταν εξαιτίας της εμφάνισης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή με όσα ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι είδε κάποια πράγματα που θα τον βοηθήσουν, «φωτογραφίζοντας» την παρουσία ορισμένων παικτών, είναι δεδομένο πως θα προβεί σε αλλαγές. Παράλληλα όμως καλείται να τους ανεβάσει και ψυχολογικά. Εκτός πλάνων θα είναι και πάλι ο Πάρης Ψάλτης ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Νικόλας Παναγιώτου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ