«Καραβίδας»: «Δεν μας έστησε ο Ουάρντα, το απόγευμα θα είναι Κύπρο»

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 26.8.2023
«Καραβίδας»: «Δεν μας έστησε ο Ουάρντα, το απόγευμα θα είναι Κύπρο»

Δεν επιβεβαιώνει ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» πως ο Αμρ Ουάρντα... έστησε τη Δόξα.

Μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες ανέφεραν πως ο Αιγύπτιος εξτρέμ επικαλέστηκε κρίσεις πανικού και δεν μπήκε στο ιδιωτικό τζετ το οποίο διευθέτησε η ομάδα της Κατωκοπιάς για να τον φέρει στο νησί, το ΓΗΠΕΔΟ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δόξας, ο οποίος διέψευσε το πιο πάνω.

«Μα ποιος σας είπε έτσι πράμα;» μας ανέφερε αρχικά με έκπληξη ενώ όταν τον ενημερώσαμε για το εν λόγω δημοσίευμα μάς είπε: «Ο Ουάρντα το απόγευμα θα βρίσκεται στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αεροπλάνο».

Στη Δόξα εκφράζουν σιγουριά για τη μεταγραφή του 29χρονου ενώ ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Βεβαίως το κατά πόσο η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά και ο Ουάρντα θα παίξει εντέλει με τη φανέλα της Δόξας είναι κάτι που θα φανεί προσεχώς καθώς με τον συγκεκριμένο παίχτη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ακόμη και μετά τις υπογραφές, αν κρίνουμε από τα όσα προηγήθηκαν στην Καζαμπλάνκα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ