Το βάρος στην άμυνα, αλλάζει πρόσωπα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.8.2023
Το βάρος στην άμυνα, αλλάζει πρόσωπα

Έριξε βάρος στην άμυνα του ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ, για να διορθώσει τα τραγικά λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα του Εθνικού με την Ανόρθωση.

Ο Ισπανός κόουτς που είδε την άμυνα του να παρουσιάζεται με σοβαρά κενά, προβλήματα και αδυναμίες στην πρεμιέρα, προσπαθεί καθημερινά να τη βελτιώσει και ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως δεν θέλει να επαναληφθούν τα λάθη.

Μάλιστα ο προπονητής του Εθνικού ετοιμάζει και κάποιες αλλαγές στην άμυνα του για να την παρουσιάσει πιο συμπαγή στον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως με την Ανόρθωση ξεκίνησαν βασικοί στην άμυνα οι Ακσεντίγιεβιτς και Φιάκας και στο κέντρο της άμυνας οι Ριστέφσκι και Λομοτέι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ